Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

Subotom uveče…idem u CK13 (KEVLAR BIKINI + STILL BLEEDING, 27.IV – 22h)

U subotu uveče u novosadskom klubu CK13 možete prisustvovati sjajnoj svirci dva odlična benda, jednog lokalnog i jednog koji nam dolazi iz Zagreba.

Kevlar Bikini je bend iz Zagreba koji postoji od 2010. godine i svira punk s elementima rokabilija !, metala i noise-rocka. Kao kvartet su objavili dva albuma, Explodisiac (2012.) i Hi-Fi or Die (2014.). Nedavno je bend pretvoren u trio, napravivši, zaokret prema oštrijem, prljavijem i agresivnijem zvuku. Ovom prigodom promoviraju novi album “Rants, Riffage and Rousing Rhythms“.

 

BC – https://kevlarbikini.bandcamp.com/
Oficialni sajt – www.kevlarbikini.com

Still Bleeding su iz Novog Sada i ideja za ovaj bend postoji još od 2014, ali počinju sa radom tek na proleće 2018. i u novembru 2018. snimaju svoj prvi EP “Outsider” od 6 pesama.  Pravac koji Still Bleeding svira je Surf Core.  Stara škola Circle Jerksa, sa oštrom ivicom HC zvuka i današnjih Zeke i RnR-la. Still Bleeding su: Đemba-gitara, Milomir-vokal, Mikara-gitara, Marko-bubanj, Neša-bas.
BC – https://stillbleedingns.bandcamp.com/releases

Cena karte za ovaj koncert je 250 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: