Nepolitikin Zabavnik

U PROLAZU

TALAS PROMENE i NLP sa DOTKOMOM u razgovoru…

Današnje vreme, a to je svako vreme, neumitno kroz sve svoje postojanje iznova i iznova nam donosi ista pitanja kada smatra da bi bilo podesno da ih postavi. Gledamo li znakove kraj puta? Koliko, ustvari, možemo reći da smo zadovoljni sobom? Ili predsobljem u kom ćemo cinično zalivati naš uveli cvet nade dok god budemo verovali da je takva kakva je postojala, i mogla preživeti. Ali, zašto vezivanje i to najčešće za ono što nas najviše sabotira? Ko o tome odlučuje? Mi ili se neko drugi igra našim glavama? Probaćemo da se pozabavimo ovom tematikom sa našim sagovornikom koji barata najjačim oružjem – istinom.

DOTKOM u razgovoru sa Dr. Igorom Stamenkovićem, docentom departmana za geografiju i turizam na PMF-u u N. Sadu, osnivačem Centra za edukaciju u Novom Sadu – Talas Promene.

 

O NLP -u , životnom putu, razvoju samoga sebe. Ali i o pitanjima koja pitaju svi: “Je li to prodavanje magle i još jedna dosetka? Ili sistem koji se pojavljuje da reši stvar?” – Ne propustite fenomenalna objašnjenja Dr. Igora Stamenkovića, licenciranog NLP coach -a i trenera u videu sa linkom ispod.

 

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: