Nepolitikin Zabavnik

Život

Humanitarni koncert u Sinagogi, nedelja 13. maj, 20 h.

     STUDENTI AKADEMIJE ZA DRAGANU

Simfonijiski plakat
U nedelju, 13. maja 2018. godine u Sinagogi, biće održan koncert orkestra Akademije umetnosti u Novom Sadu sa početkom u 20 časova, povodom proslave Dana Akademije. 
Novosadska publika će imati priliku da uživa u delima Ludviga van Betovena i Jozefa Hajdna, a kao solista nastupiće violončelistkinja, Irena Josifoska.
Na inicijativu studenata Akademije, ovaj koncert će biti humanitarnog karaktera na kom će se prikupljati sredstva za lečenje studentkinje Dragane Stanimirov, obolele od adenokarcinoma jajnika IV stepena.  Dragana je rođena 1998. godine, završila je srednju muzičku školu „Isidor Bajić“ u Novom Sadu, a trenutno je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, odsek klavir.
Akademija umetnosti u Novom Sadu poziva sve sugrađane da se priključe humanitarnoj akciji i dobrovoljnim prilogom potpomognu Draganino lečenje. Besplatne ulaznice, za sve one koji žele da obezbede mesto na ovom tradicionalno posećenom koncertu, moguće je rezervisati putem mejla na akademijaumetnostinovisad@gmail.com ili na telefon: 021/ 422 176 ili 021/ 422 176 (lokal 7) najkasnije do petka 11. maja u 12 časova.
 
 
                                                                                Branislava Zagorac
                                                                                Master studije muzike i medija

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d