Nepolitikin Zabavnik

Život

Legalizacija silovanja ? Marš stoko !

Zagovornici legalizacije silovanja najavljuju skup u Beogradu u večernjim satima 6. februara na Trgu republike.

Reč je o sledbenicima američkog blogera i ženomrsca Darjuša Valizadeha, koji traži legalizaciju silovanja na privatnom posedu. Prema njegovom shvatanju, žena pristankom da uđe u nečiji stan pristaje na seks.

Skupovi su najavljeni u 43 države. Pobornici njegove ideje organizovani preko interneta će se na datim lokacijama raspoznavati po lozinci “Znate li gde je pet šop”, a potom nastaviti skup u nekom od ugostiteljskih lokala.

Srpskoj policiji skup nije prijavljen, ali, kako nezvanično kažu u MUP-u, svakako neće dozvoliti okupljanje koje nije u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije.

Image result for darjuš valizadeh

Darjuš Valizadeh (37) je Amerikanac jermensko-iranskog porekla,muslimanske veroispovesti. Njegov blog obiluje stavovima da su žene niža bića od muškaraca, da ne treba da rade, kao i da odluke u njihovo ime treba da donose muškarci. Zastupa stavove da žene treba da koriste muškarcu za uživanje i da silovanje kao pojam treba ukinuti,već da svaki put kad muškarac poželi seks žena mora biti spremna da mu udovolji.
Poznat je i pod imenom Roosh V, “svetski zavodnik” a postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kojem možete pronaći detaljne opise njegovih seksualnih podviga širom sveta.

Njegovu sliku namerno neću da pokažem .

Image result for darjuš valizadeh

Posle ove vesti počeo sam da preispitujem sebe i svoja uverenja.Znajući da postoji tzv. ” stranka pedofila” u Holandiji a mislim i u Belgiji koje se zalaže da se dozvoljena granica za seks sa maloletnicima spusti na 12 godina,da neke religije prava žena a i dece smanjuju a sve češće i potpuno negiraju i da postoje i ovakvi monstrumi koji nesmetano šetaju planetom i propagiraju otvoreno silovanje,da bar trećina,a verovatno i više,svetske populacije otvoreno podržava sve oblike šovinizma,fašizma i nacizma počinjem da verujem da nam je preko potreban jedan “Armaggedon” i da smo kao ljudska rasa debelo otišli u “muški polni organ” i da ova divna planeta Zemlja nije imala sreće sa čovekom kao “vladarom planete” te se zaista iskreno nadam da će se u budućnosti pojaviti neka bolja,pravednija i pametnija bića koja će izgraditi neki bolji i lepši svet.

13090180

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: