Nepolitikin Zabavnik

Život

NE PROPUSTITE VEČERAS U CK13!!!

Večeras u već kultnom Omladinskom centru  “Crna Kuća 13”  novosadski bend “dreDDup” koji mnogi sa punim pravom smatraju pionirima industrial zvuka kod nas, iako se oni ne deklarišu kao čist industrial sastav, održaće rođendanski koncert povodom 20. godina rada. Kao predgrupa za zagrevanje je zadužen mladi glam rock bend “Clyde”, osnovan 2010. godine.

“dreDDup” već 20. godina uz nekoliko personalnih promena u bendu dominira kvalitetom svojih nastupa. Oni su kombinacija teatralnog prikaza ogoljene stvarnosti uz vizuelne efekte i tekstove koji nemilosrdno udaraju po društvenim izvrnutim vrednostima i tabuima u kojima se neskriveno davi celo društvo. Do sada su izdavali albume skoro na svim kontinentima a mogu se pohvaliti i saradnjom sa mnogim velikim izvođačima i nastupima širom sveta. Sve ovo može da vam kaže samo jedno. Ovo je nastup koji ne želite da propustite!

Za simboličnu ulaznicu doživećete neverovatan audio – vizelni doživljaj. Oni nisu bend koji ću ja lično pustiti kod kuće, međutim, svaki put sam uživao na njihovim nastupima. Možda nisu među mojim omiljenim bendovima, ali kvalitet njihovih koncerata je neosporiv. Zato, večeras ne propustite ovaj jedinstveni spektakal!!!

dreddup-20-godina

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: