Nepolitikin Zabavnik

PREDSTAVLJAMO

Popečitelji sviraju na 12. rođendanu Crne Kuće u subotu 13. aprila

Pozivamo vas na događaj kojim će biti obeleženo 12 godina od otvaranja Omladinskog centra CK13, u sklopu koga će biti održan koncert kragujevačkog benda Popečitelji, koji proslavljaju 25 godina rada i 15 godina od izlaska albuma “Ko radi?”.

Slavljeničko okupljanje počećemo od 18 časova u našem dvorištu, bez obzira na vremenske prilike. Ovaj događaj iskoristićemo i za predstavljanje publikacije “Živa ograda”, koju smo izradili sa našim saradnicima i saradnicama iz inicijative “Ne damo Livadicu!”, a u kojoj tematizujemo aktuelne borbe za zelene površine u Novom Sadu. Volonteri Otvorene kuhinje CK13 pripremiće rođendansku vegansku večeru, a nakon toga očekuje vas performans Drum Circle, u kome ćete i sami moći da učestvujete. Radi se o improvizaciji na perkusijama i melodijskim instrumentima, tako da vas pozivamo da sa sobom poneste odgovarajuće instrumente, predmete i igračke za ovu svrhu.

Tokom celog trajanja događaja imaćete priliku da posetite izložbu Vladimira Milojkovića u našoj galeriji na spratu kuće, takođe biće organizovana i projekcija kratkih dokumentarnih i igranih filmova iz SFRJ perioda koje je pripremio Dejan Radosavljević, a ekipa koja organizuje Večeri Dron Muzike pripremiće “FilodenDRON”. Radi se o umetničkoj instalaciji Milana Milojkovića gde će uz pomoć par pribadača zabodenih u tkivo biljke publika moći da čuje muziku filodendrona.

Satnica:

18:00 Otvaranje bašte CK13

19:00 Predstavljanje publikacije “Živa ograda”

20:00 Zajednička veganska večera 

21:00 Drum Circle

22:00 Popečitelji

*Večera i ulaz na koncert se plaćaju donacijama

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Reply

%d bloggers like this: